Halloween Treats // Gastbloggers

1Hallo allemaal! Ik ben Valerie van Beauty by Valerie (http://beautybyvalerie.blogspot.nl/) en vandaag schrijf ik een artikel op Renske’s blog. En aangezien het zaterdag Halloween is, heb ik een aantal Halloween treats gemaakt die heel easy maar erg lekker zijn. Zelf vier ik Halloween niet maar als je het nou wel viert of een Halloween feest hebt zijn dit erg leuke treats. So enjoy!


2Als eerste deze marshmallow spookjes, heel makkelijk en heel lekker! Wat je doet is; je maakt een aantal leuke/enge gezichtjes op de marshmallows, en dat kun je met chocolade doen maar ook met een eetbare stift. Zelf heb ik een decoratiepen van Dr. Oetker gebruikt ( gewoon te koop bij een supermarkt). Je kunt de marshmallows eventueel ook op satéprikkers prikken.


4De 2e treat is ook erg makkelijk, in principe is het hetzelfde als de marshmallows maar dan met banaan. Je haalt de schil van de banaan en snijd hem in het midden door zodat je 2 stukken hebt, en daarna teken je er gezichtjes op. (Let er wel op dat bananen snel bruin worden)


7De 3e treat vind ik zelf het leukst! Deze knakworst-bladerdeeg-mummies zijn perfect als warm hapje. Wat je doet is; je snijd dunnen reepjes balderdeeg en wikkelt ze om de knakworsten. En het is het leukste om het juist niet te netjes te doen en 2 kanten op te wikkelen. Zorg er wel voor dat je een stukje worst niet helemaal bedekt zodat je daar oogjes kunt maken (zelf heb ik de oogjes met een Dr. Oetker decoreerpen gedaan). Dan doe je ze in de oven en klaar zijn ze!


8En dan last but not least deze oreo spinnen! Wat je doet is; je snijd/schuift de oreo’s van elkaar af. Dan stop je de pootjes van dropveters er tussen en duw ze goed op elkaar. Ik heb zelf de oreo peanut butter gebruikt omdat ik de oranje ‘cream’ wel bij Halloween vond passen. De oogjes heb ik gemaakt met de Dr. Oetker decoreerpennen, en ze zijn niet super gelukt hahah maar alsnog vind ik ze er leuk uitzien.


Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden, veel liefs Valerie.

You may also like