20 Questions Tag // Gastbloggers, Tags

28310626Hey! Ik ben Azra en ik ben 13 jaar oud. Ik ben de nieuwe gastblogger van Renske’s blog en ik zal om de 3 weken een artikel schrijven♡ Dit vind ik super leuk om te doen natuurlijk. Ik heb zelf ook een blog waar je elke week een artikel op kan lezen: www.lifeasazra.wordpress.com ♡ Het leek mij wel leuk om de 20 Questions tag te doen, want zo leren jullie me wat beter kennen. Dus lees verder voor de vragen en antwoorden!


1. FAVORIETE KLEUR? Ik vind donkerpaars een mooie kleur en ook bordeaux is echt super mooi!


2. FAVORIET GETAL? 4, 9, 12 en 23♡


Le7vporXdf

3. DROOMBAAN? Ik wil heel graag iets met mode doen! Designer of zo iets lijkt me ontzettend leuk om te doen of styliste!


4. WAAR ZIE JIJ JEZELF WONEN IN JE EENTJE/OP JEZELF? In Amsterdam! I luv Amsterdam! Ik wil daar later ook mode studeren, want ik denk dat als je daar al om je heen kijkt, je al veel inspiratie krijgt!


5. FAVORIETE MANIER OM TE REIZEN? Ik vind een vliegtuig wel fijn en ook een treinreis vind ik niet erg. Binnen Nederland reis ik denk ik het liefst gewoon met de trein, maar naar de buitenland ga ik wel liever gewoon met de vliegtuig. Auto’s vind ik heel saai, maar toch zit ik wel weer vaak in de auto om ergens naartoe te gaan.


YDmCyuvPZw

6. WAT DOE JE GRAAG IN JE VRIJE TIJD? Ik vind lezen ontzettend leuk om te doen of tekenen. Toch heb ik ook heel vaak dat ik in mijn vrije tijd YouTube filmpjes kijk, blogs lees of een film kijk op Netflix!


7. FAVORIETE KLEDINGWINKEL? Ik denk de H&M, want daar slaag ik echt altijd. Het is basic, maar ook heel leuk♡


npjUJHeX5X

8. VAN WIE/WELKE BAND ZOU JE GRAAG EEN CONCERT BIJWONEN? Het liefst van Jack & Jack! Ik ben heel erg fan van ze en luister hun muziek gewoon non-stop! Ik zou naar het concert gaan van volgend jaar, maar heb nog geen tickets, want mijn vriendin kan niet:(


9. FAVORIETE THEE? Ik vind fruit thee heel lekker, maar ook zeg ik geen nee tegen Engelse thee.


10. VERZAMEL JE IETS? Nope…


11. IK KAN NIET SLAPEN ZONDER… Ik val eigenlijk heel snel in slaap:0 Als ik niet kan slapen dan lees ik een boek, want daar word ik automatisch moe van.


12. ALS JE 1 MILJOEN EURO HELEMAAL VOOR JEZELF KREEG, WAT ZOU JE ER DAN MEE DOEN? Ik zou een deel bewaren voor later, een andere deel zou ik geven aan goede doelen en met de rest zou ik voor mezelf dingen kopen en ook voor andere!


13. FAVORIETE MAKE-UP MERK? Essence♡ Het is niet duur en de kwaliteit is ook goed!


PyixXNEUkE

14. FAVORIETE LEKKERNIJ? Donuts! Ik hou van Donuts haha.


15. FAVORIETE SEIZOEN? Herfst en de Lente. Ik vind de winter te koud en de zomer te warm en herfst en Lente zit er tussen in!


16. SLAAP JE MET JE DEUR OPEN OF DICHT? Dicht.


17. WAAROM BEN JE BEGONNEN MET BLOGGEN? Dit is een artikel voor Renske’s blog, maar ik heb ook een eigen blog namelijk: www.lifeasazra.wordpress.com waar ik zelf artikels op schrijf al 2 jaar. Het was eigenlijk begonnen toen ik klein was. Ik maakte veel sites en ik had altijd een kopje genaamd blog waar ik elke dag schreef over mijn dag. Later toen ik beautyblogs en zo ontdekte maakte ik ook zo een blog en schreef ik er gewoon op. Ik verveelde me 2 jaar geleden ook een beetje en daarom blogde ik!


18. HEB JE EEN ABONNEMENT OP (EEN) TIJDSCHRIFT(EN)? Nee..


19. WAT DEED JE AFGELOPEN NACHT OM 00.00 UUR? Ik zat op Wattpad een boek te lezen volgens mij.


DOJnctwaPb

20. FAVORIETE PARFUM? Ik vind Our Moment van One Direction heel lekker ruiken en ook de parfums van Victoria’s Secret ruiken lekker! — Dit waren dan de 20 vragen! De foto’s heb ik niet zelf gemaakt, maar heb ik van We Heart It. Ik heb op dit moment namelijk geen camera meer en de foto’s die ik via mijn telefoon maak zijn niet zo mooi:(


Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en hopelijk tot over 3 weken! Liefs, Azra♡
You may also like